Пропустити навігацію

Приазовцям про зміни у пенсійному законодавстві та електронні сервіси Пенсійного фонду

Начальник Приазовського відділу обслуговування громадян Віра Коновал взяла участь у семінарі для тимчасово безробітних місцевих жителів.

Посадовець Фонду ознайомила присутніх із напрямками реформування пенсійної системи, розповіла про залежність права на пенсію за віком від наявного страхового стажу та  наголосила, що кожна людина у реаліях сьогодення має самостійно контролювати нарахування свого страхового стажу. Суттєву допомогу у цьому надає вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, необхідно лише зареєструватись в особистому кабінеті користувача. Інший популярний варіант – замовити послугу SMS-інформування, щоб щомісячно отримувати повідомлення про сплату ЄСВ та кількість страхового стажу. Учасникам семінару були надані тематичні буклети та консультації щодо дистанційних форм надання послуг органами Пенсійного фонду.

                                   DSC01041 1024x768 - Приазовцям про зміни у пенсійному законодавстві та електронні сервіси Пенсійного фонду DSC01052 1024x768 - Приазовцям про зміни у пенсійному законодавстві та електронні сервіси Пенсійного фонду

background Layer 1