Пропустити навігацію

У Пологівській дитячій школі мистецтв вивчали електронні сервіси Пенсійного фонду

Заступник начальника Пологівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Лідія Сторчак провела зустріч з колективом районної дитячої школи мистецтв.

Фахівець розповіла вчителям про електронні сервіси Пенсійного фонду, зокрема систему «Е-пенсія» та її складові – призначення пенсії  «в один дотик», пенсійний калькулятор, а також мобільний додаток «Пенсійний фонд». 

Присутні дізнались про способи реєстрації в особистому кабінеті користувача та можливість дізнатись свій страховий стаж, контролювати роботодавця щодо сплати ним страхових внесків за найманих робітників для отримання належної пенсії у майбутньому.

 Присутніх цікавили порядок отримання кваліфікаційного підпису, умов подачі документів на перерахунок пенсії працюючим особам. Більшість громадян з’явилися на зустріч з трудовими книжками, маючи бажання впевнитись, що записи у них занесені відповідно чинного законодавства.

IMG 4 - У Пологівській дитячій школі мистецтв вивчали електронні сервіси Пенсійного фонду IMG 1 - У Пологівській дитячій школі мистецтв вивчали електронні сервіси Пенсійного фонду IMG 3 - У Пологівській дитячій школі мистецтв вивчали електронні сервіси Пенсійного фонду

background Layer 1