Пропустити навігацію

Медикам Запоріжжя про пенсійне законодавство

Головний спеціаліст Дніпровського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Ірина Чорна 10 січня провела зустріч з працівниками відділу кадрів міської лікарні №9.

Фахівець Фонду ознайомила присутніх зі змінами у пенсійному законодавстві, надала роз’яснення щодо порядку призначення різних видів пенсій,   переліку документів, необхідних для призначення. Було наголошено, що на розмір пенсійних виплат впливає тривалість страхового стажу та офіційна заробітна плата, з якої сплачено страхові внески. Присутні були ознайомлені із  сучасними онлайн-сервісами вебпорталу електронних послу Пенсійного фонду України, а також з мобільним додатком «Пенсійний фонд», послугою SMS- інформування.

Ірина Олександрівна окремо зупинилась на можливості подавати документи для  призначення чи перерахунку пенсії «в одне відвідування» через особистий кабінет користувача.

Медичних працівників також було поінформовано про відомчу газету «Пенсійний кур’єр», передплативши яку можна завжди бути в курсі останніх новин у пенсійному законодавстві.

IMG 5 1024x768 - Медикам Запоріжжя про пенсійне законодавство IMG 6 768x1024 - Медикам Запоріжжя про пенсійне законодавство

background Layer 1