Пропустити навігацію

Працівники Фонду у Запоріжжі поглиблювали знання з протипожежної безпеки

У Головному управлінні Пенсійного фонду в Запорізькій області 16 січня пройшло інструктивне заняття з протипожежної безпеки з метою   підвищення загальних пожежно-технічних знань працівників, навчання їх правилам пожежної безпеки, а також напрацювання навичок використання наявних засобів пожежогасіння.

Спеціаліст Запорізьких територіальних курсів цивільного захисту та безпеки  життєдіяльності Ігор Балицький роз’яснив працівникам Фонду питання щодо пожеже- та вибуховонебезпечних предметів на виробництві та у побуті, надав рекомендації щодо профілактики пожеж та дій у разі виникнення небезпеки. Презентація та документальні тематичні відеоролики допомогли засвоїти отриманні знання.

 

IMG 1 2 - Працівники Фонду у Запоріжжі поглиблювали знання з протипожежної безпеки IMG 2 1 - Працівники Фонду у Запоріжжі поглиблювали знання з протипожежної безпеки IMG 3 2 - Працівники Фонду у Запоріжжі поглиблювали знання з протипожежної безпеки IMG 4 2 - Працівники Фонду у Запоріжжі поглиблювали знання з протипожежної безпеки

background Layer 1