Пропустити навігацію

Погашення заборгованості на контролі органів Фонду

Заступник начальника відділу забезпечення наповнення бюджету Валентина Шаповалова взяла участь в засіданні робочої групи з питань погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску, яке відбулось у Василівському управлінні податкової служби.

Пенсійники разом з податківцями та спеціалістами виконавчої служби розглянули питання надходження коштів від сплати єдиного соціального внеску від платників-боржників у ІV кварталі 2019 року та січні 2020р. серед яких більша частина – це фізичні особи підприємці.

Під час засідання прийняте рішення щодо: проведення звірки виконавчих листів, встановлення фактичного місцезнаходження боржників та направлення їм вимог.

Валентина Шаповалова також розповіла присутнім про сучасні онлайн сервіси Пенсійного фонду України: веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, СМС-інформування, сервіс надання електронних документів із підтвердженням QR-кодом, кабінет страхувальника, про пенсію в «один дотик», мобільний додаток «Пенсійний фонд» для власників смартфонів, планшетів та надала присутнім брошури з порядком реєстрації на вебпорталі.0 02 0a 91eb39d804ffef8d290480162cca60ea3f0b44f57be0cf0b9b2fb5d608e83c00 full - Погашення заборгованості на контролі органів Фонду

 

background Layer 1