Пропустити навігацію

Виїзні прийоми у Комиш-Зорянській та Гуляйпільській ОТГ

Завідувач Більмацького сектору обслуговування громадян  Інна Пилипенко 16 січня провела прийом громадян у приміщенні Комиш-Зорянської об`єднаної територіальної громади.

 

Цього ж дня начальник Гуляйпільського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Андрій Ликов  надав консультації та пенсійні послуги жителям села Успенівка Гуляйпільської об`єднаної територіальної громади.

 

Громадян цікавити питання переходу з одного виду пенсій на інший, пенсійного віку виходу на пенсію, зарахування трудового стажу, його вплив на розмір майбутньої пенсійної виплати, можливість укладення договору про добровільну участь у систему загальнообов’язкового державного соціального страхування та важливість легального працевлаштування.

 

Також, присутніх було ознайомлено з онлайн-сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду та з порядком реєстрації застрахованих осіб в особистому кабінеті користувача, можливість отримувати інформацію про страховий стаж, нараховану заробітну плату, контролювати свої дані, що впливають на пенсійні виплати. Була представлена нова послуга Фонду призначення пенсії в “один дотик”, що дозволяє самостійно подати через особистий кабінет всі документи у сканованому вигляді, які необхідні для призначення пенсії та отримати необхідну інформацію.

4 - Виїзні прийоми у Комиш-Зорянській та Гуляйпільській ОТГ 5 - Виїзні прийоми у Комиш-Зорянській та Гуляйпільській ОТГ

background Layer 1