Пропустити навігацію

Зустріч з працівниками медичної галузі

Головний спеціаліст Дніпровського відділу обслуговування громадян
м. Запоріжжя Світлана Приймак 21 січня провела зустріч з колективом відділення реанімації 3-ї міської лікарні, де ознайомила медичних працівників зі змінами у пенсійному законодавстві.

 

Світлана Вікторівна надала роз’яснення щодо призначення різних видів пенсії, порядку виходу на пенсію, переліку необхідних для цього документів, наголосила на залежності розміру пенсійних виплат від тривалості стажу та суми заробітної плати, з якої сплачувались внески.

 

Окрему увагу було приділено сучасним електронним сервісам: реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України, мобільному додатку «Пенсійний фонд» та SMS – інформуванню. Спеціаліст Фонду ознайомила слухачів з перевагами користування цим ресурсом, у тому числі можливістю подати документи для  призначення чи перерахунку пенсії без відвідування сервісного центру.  

 

Наприкінці зустрічі присутні отримали кваліфіковані відповіді на хвилюючі питання, інформаційні матеріали, анкети та інструкції щодо реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду, а також ознайомилися з відомчим виданням – тижневиком «Пенсійний кур’єр».

IMG 1 3 1024x768 - Зустріч з працівниками медичної  галузі IMG 2 2 768x1024 - Зустріч з працівниками медичної  галузі IMG 3 3 768x1024 - Зустріч з працівниками медичної  галузі IMG 4 3 768x1024 - Зустріч з працівниками медичної  галузі IMG 5 2 768x1024 - Зустріч з працівниками медичної  галузі

background Layer 1