Пропустити навігацію

Михайлівцям про електронні сервіси Пенсійного фонду

Спеціаліст Вільнянського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Тетяна Якубєлович 22 січня провела черговий виїзний прийом на віддаленому робочому місці для мешканців Михайлівської об’єднаної територіальної громади.

Під час зустрічі були підняті питання щодо змін у пенсійному забезпеченні, які відбулись у зв’язку з підвищенням соціальних стандартів з 1 грудня 2019 року, умов та порядку призначення різних видів пенсій. Громадянам передпенсійного віку Тетяна Якубєлович рекомендувала заздалегідь звертатися до сервісного центру для своєчасного виявлення у документах можливих помилок та їх виправлення. Також присутніх цікавили нові сервіси вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду, що спрощують процедуру призначення пенсії через особистий кабінет користувача.

IMG 2501 - Михайлівцям про електронні сервіси Пенсійного фонду IMG 2506 - Михайлівцям про електронні сервіси Пенсійного фонду IMG 2512 - Михайлівцям про електронні сервіси Пенсійного фонду IMG 2496 - Михайлівцям про електронні сервіси Пенсійного фонду

background Layer 1