Пропустити навігацію

Пологівським медикам про електронні сервіси Пенсійного фонду України

Заступник начальника Пологівського відділу обслуговування громадян Лідія Сторчак провела зустріч з працівниками районного центру первинної медично – санітарної допомоги, де продемонструвала наглядний приклад роботи вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, а саме можливість здійснювати постійний особистий контроль за даними, які впливають на пенсійні права громадян. Присутніх зацікавило, як застраховані особи у будь-який час можуть дистанційно довідатись про свій страховий стаж та заробітну плату, від яких залежить у майбутньому набуття права на пенсію, замовити та отримати довідки форми «ОК-5», «ОК-7», сформовані в особистому електронному кабінеті.

Лідія Григорівна підкреслила, що для кожної категорії користувачів передбачені свої сервіси та можливості, зокрема для власників смартфонів та планшетів впроваджено мобільний додаток «Пенсійний фонд».

IMG 1 4 - Пологівським медикам про електронні сервіси Пенсійного фонду України IMG 3 4 - Пологівським медикам про електронні сервіси Пенсійного фонду України IMG 4 4 - Пологівським медикам про електронні сервіси Пенсійного фонду України

background Layer 1