Пропустити навігацію

«Школа майбутнього пенсіонера» успішно працює в Дніпрорудненському секторі обслуговування громадян

Черговий урок у «Школі майбутнього пенсіонера» провела завідувач Дніпрорудненського сектору обслуговування громадян Наталія Марочко.

Тема заняття стосувалася умов виходу на пенсію,  переліку необхідних документів для її призначення або перерахунку, тривалості страхового стажу та правил його зарахування, особливостям зарахування до страхового стажу періодів здійснення фізичною особою підприємницької діяльності. Фахівець Фонду акцентувала увагу слухачів на залежності майбутньої пенсії від легальної зайнятості та розміру заробітної плати.

Також присутні ознайомилися з сучасними сервісами Пенсійного фонду України, а саме: вебпорталом електронних послуг, можливістю призначення пенсії в «один дотик», послугою SMS-інформування,  отримання довідок з QR-кодом, використанням «пенсійного калькулятору».

По закінченню зустрічі Наталія Миколаївна надала відповіді на запитання, роздала інформаційні буклети на пенсійну тематику та ознайомила присутніх із газетою «Пенсійний кур’єр». Усі бажаючі пройшли реєстрацію на вебпорталі Фонду.

img a28f6d3eac795984fe91116397833643 v - «Школа майбутнього пенсіонера» успішно  працює  в Дніпрорудненському секторі обслуговування громадян

background Layer 1