Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду України для мешканців села Коларівка

Спеціалісти Приморського відділу обслуговування громадян провели «День Пенсійного фонду України» в Коларівській сільській раді.

Під час особистого прийому начальник сервісного центру Любов Третяк відповіла на питання, з якими зверталися громадяни, та проконсультувала щодо результатів перерахунку пенсій з 01.01.2020 року.

На зустрічах з трудовими колективами Коларівської загальноосвітньої школи, сільської ради та мешканцями села працівники Фонду розповіли про сучасні онлайн-сервіси Пенсійного фонду України: вебпортал електронних послуг, призначення пенсії «в один дотик», електронну трудову книжку та пенсійний калькулятор, завдяки яким можливо переглянути відомості про трудову діяльність та попередньо розрахувати майбутню пенсію, отримання довідок з QR-кодом. Також уповноважені Фонду розповіли про мобільний додаток «Пенсійний фонд» для власників смартфонів та планшетів.

Особлива увага під час спілкування з селянами була приділена легалізації трудових відносин, сплаті внесків для зарахування страхового стажу. Роботодавцям та фізичним особам-підприємцям були надані реквізити нових рахунків для сплати ЄСВ з 01.01.2020 року та тематичні інформаційні матеріали.

20200122 YEgorBorzhn - День Пенсійного фонду України для мешканців села Коларівка 20200122 OPTret3 - День Пенсійного фонду України для мешканців села Коларівка IMG 20200122 TrudkolKaraulanova - День Пенсійного фонду України для мешканців села Коларівка

background Layer 1