Пропустити навігацію

Про пенсійне забезпечення нинішнім та майбутнім пенсіонерам

Заступник начальника Запорізького приміського відділу обслуговування громадян Алія Моісеєнко 24 січня провела виїзний прийом у Беленьківській об’єднаній територіальній громаді.

Відвідувачі цікавилися умовами перерахунку пенсії з 01.12.2019 р.  Крім того фахівець Фонду розповіла про сучасні онлайн-сервіси Пенсійного фонду, а саме реєстрацію на вебпорталі електронних послуг, отримання електронного пенсійного посвідчення, замовлення послуги SMS-інформування та можливість призначення пенсії «в один дотик».

 Цього ж дня в рамках проведення заходів із соціальними партнерами в приміщенні Запорізької районної філії обласного центру зайнятості проведено заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» для осіб, які перебувають на обліку. Під час заходу слухачам надані роз’яснення щодо норм пенсійного законодавства та внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», порядку звернення майбутніх пенсіонерів до сервісного центру з метою попередньої правової оцінки документів та розрахунку стажу, встановлення орієнтовної дати набуття права на пенсію. Також присутніх поінформували про перелік послуг, які можна отримати на вебпорталі електронних послуг Фонду, та через мобільний додаток «Пенсійний фонд України».

20200124 084433 - Про пенсійне забезпечення нинішнім та майбутнім пенсіонерамIMG 2c4be6b47c7110940c411947db917d71 V - Про пенсійне забезпечення нинішнім та майбутнім пенсіонерам

background Layer 1