Пропустити навігацію

Заняття для майбутніх пенсіонерів відбулись у Вільнянську

Начальник Вільнянського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Надія Береснєва 28 січня провела “Школу майбутнього пенсіонера” для 6 громадян.

Під час занять були висвітлені переваги отримання пенсії в установах банків, норми чинного законодавства щодо набуття права громадянина на пенсію за віком, необхідність попереднього надання документів для перевірки спеціалістам Фонду заздалегідь, з метою виявлення та усунення можливих помилок тощо.

Увагу присутніх було зосереджено на новітніх сервісах Пенсійного фонду таких як: одне відвідування, мобільний додаток, пенсійний калькулятор, електронне пенсійне посвідчення, SMS-інформування, кабінет страхувальника (роботодавця), електронна трудова книжка, які можна отримати пясля реєстрації на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Усе це  передбачає спрощення процедури взаємодії громадян з органами Фонду, скорочує часові витрати на звернення громадян та дає можливість дистанційно отримати консультації та пенсійні послуги.  

По закінченню занять  присутнім були надані презентаційні буклети.

IMG 2579 - Заняття для майбутніх пенсіонерів відбулись у Вільнянську IMG 2584 2 - Заняття для майбутніх пенсіонерів відбулись у Вільнянську

background Layer 1