Пропустити навігацію

Легальна зайнятість – гарантія майбутньої пенсії

З метою підвищення рівня обізнаності жителів Мелітополя та Мелітопольського району щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин, переваг користування електронними сервісами вебпорталу Пенсійного фонду 30 січня фахівці Мелітопольського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) провели зустріч для студентів та викладачів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.

Під час зустрічі учасників ознайомили з історією становлення та функціонування сучасної пенсійної системи. Увага слухачів була зосереджена на ролі та завданнях Пенсійного фонду в сфері соціального захисту громадян, пріоритетах діяльності на 2020 рік, засадах пенсійної політики та значенні легальної зайнятості для пенсійного майбутнього.

Також присутні були поінформовані щодо переваг та порядку отримання електронного пенсійного посвідчення, реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду в особистому кабінеті користувача, SMS-інформування та надання онлайн-довідки з QR-кодом, можливості кожного місяця контролювати своїх роботодавців з питань своєчасної сплати ними страхових внесків, дізнатись розмір відрахувань, загальний період свого страхового стажу.

 Наприкінці зустрічі бажаючі отримали інформаційні буклети та інструкції з реєстрації на вебпорталі електронних послуг Фонду.

IMG 0009 - Легальна зайнятість – гарантія майбутньої пенсії IMG 0003 - Легальна зайнятість – гарантія майбутньої пенсії IMG 0004 - Легальна зайнятість – гарантія майбутньої пенсії IMG 5 3 - Легальна зайнятість – гарантія майбутньої пенсії

background Layer 1