Пропустити навігацію

Працівники Преславського психоневрологічного інтернату – одні з активних користувачів дистанційних пенсійних послуг

Начальник Приморського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Любов Третяк  разом з начальником відділу з питань виплати пенсій   № 13  Наталею Караулановою 4 лютого провели зустріч з колективом Преславського психоневрологічного інтернату.

Під час зустрічі працівникам закладу розповіли про  електронні сервіси та додатки вебпорталу Пенсійного фонду України. Зокрема,  показали як  за допомогою пенсійного калькулятора зробити прогнозований розрахунок розміру пенсії за віком. Багатьох присутніх зацікавила можливість  подати документи та призначити пенсію «в один дотик», не звертаючись до спеціалістів Фонду особисто.

Присутнім було наголошено, що тільки офіційне працевлаштування гарантує отримання пенсії у майбутньому.

Наприкінці зустрічі бажаючі подали заяву на реєстрацію в особистому кабінеті користувача та отримали тематичні буклети. Також пенсійники поспілкувались з підопічними закладу, надали відповіді на їх запитання.

 

Довідково: Із загальної кількості працюючих в установі більше 40 осіб вже користуються вебпорталом електронних послуг та 7 надали заяви для реєстрації.

IMG 04022020PNY - Працівники Преславського психоневрологічного інтернату – одні з активних користувачів дистанційних пенсійних послуг IMG 04022020PNY3 - Працівники Преславського психоневрологічного інтернату – одні з активних користувачів дистанційних пенсійних послуг

background Layer 1