Пропустити навігацію

Зустрічі з ветеранами

Важливим напрямком у роботі Головного управління Фонду в області є співпраця із соціальними партнерами. Так, 12 лютого у Вознесенівському, Олександрівському та Дніпровському районах м. Запоріжжя пройшла серія зустрічей з представниками районних ветеранських організацій у приміщеннях  райадміністрацій за участю начальників відділів обслуговування громадян Світлани Тимченко, Ольги Медвідь та Ольги Манакової.

 

Під час своїх виступів фахівці Фонду розповіли про перелік послуг, які надаються сервісними центрами, зміни у пенсійному законодавстві, проведення перерахунків пенсій, виплату заборгованості за рішенням суду, вплив страхового стажу та коефіцієнту заробітної плати на розмір пенсії, а також можливі доплати до пенсії громадянам, яким виповнилось 80 років.

 

Спеціалісти зосередили увагу слухачів на перевагах користування новітніми онлайн-сервісами Пенсійного фонду: вебпорталом електронних послуг, мобільним додатком «Пенсійний фонд», можливістю отримання SMS-повідомлень. Пояснили, що електронні сервіси спрощують взаємодію громадян з Пенсійним фондом, надають можливість отримати необхідну інформацію щодо своєї пенсійної справи або довідку про розмір пенсії дистанційно у зручний час, за допомогою особистого кабінету користувача. Крім того, начальники сервісних центрів підкреслили, що дізнатися про останні новини та зміни у пенсійному законодавстві можна у відомчих виданнях Фонду – газеті «Пенсійний кур’єр» та журналі «Вісник Пенсійного фонду України».

 

Наприкінці зустрічей ветерани отримали відповіді на чисельні запитання, а  також презентаційні буклети та інструкції щодо реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

20200212 140935 - Зустрічі з ветеранами 20200212 132433 - Зустрічі з ветеранами Voznesen. 12.02.2020. - Зустрічі з ветеранами IMG 5 - Зустрічі з ветеранами IMG 1 - Зустрічі з ветеранами IMG 6 - Зустрічі з ветеранами IMG 2 - Зустрічі з ветеранами

background Layer 1