Пропустити навігацію

Семінар з підприємцями Токмаччини щодо дотримання законодавства про працю

Начальник відділу  забезпечення наповнення бюджету №3 фінансово-економічного управління Наталія Козачок під час семінару для підприємців району з представниками органів місцевого самоврядування, Токмацького управління ДПС у Запорізькій області,   Токмацької міськрайонної філії Запорізького обласного Центру зайнятості наголосила на важливості вжиття заходів щодо легалізації трудових відносин у районі.

Учасникам семінару дізнались про зміни у пенсійному законодавстві, а саме про вплив періоду перебування особи на обліку в органах зайнятості населення на розрахунок коефіцієнтів стажу та заробітної плати, які враховуються при обчисленні  пенсії.

Не залишилось без уваги і питання сучасних можливостей дистанційного обслуговування за допомогою онлайн-сервісів вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду. Фахівець Фонду роз’яснила порядок реєстрації в особистому кабінеті користувача та замовлення послуги SMS-інформування, запропонувала активно використовувати електронну пошту та Skype-зв’язок для спілкування безпосередньо вдома зі спеціалістами Фонду.

Наприкінці виступу присутнім розповіли про  можливість призначення пенсії «в один дотик», надавши заяву на призначення   та відповідні скан-копії документів в електронному вигляді безпосередньо в особистому кабінеті користувача.

 

yzobrazhenye viber 2020 02 07 13 43 23 - Семінар з підприємцями Токмаччини щодо дотримання законодавства про працю

yzobrazhenye viber 2020 02 07 13 43 37 - Семінар з підприємцями Токмаччини щодо дотримання законодавства про працю yzobrazhenye viber 2020 02 07 13 44 22 - Семінар з підприємцями Токмаччини щодо дотримання законодавства про працю

 

background Layer 1