Пропустити навігацію

Розширене засідання колегії: підведення підсумків 2019 року та завдання на 2020 рік

 Сьогодні, 19 лютого 2020 року, відбулось розширене засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду в Запорізькій області за участю заступника Голови правління Пенсійного фонду України Владислава Машкіна, керівників обласної федерації роботодавців та обласної ради профспілок.

Звітуючи про підсумки роботи у 2019 році, начальник Головного управління Світлана Жмурко поінформувала присутніх, що особлива увага була приділена збільшенню надходжень до бюджету Фонду та раціональному використанню коштів, застосуванню новітніх технологій, впровадженню єдиних стандартів обслуговування громадян, в законодавчо визначені терміни призначенню (перерахунку) та виплаті пенсій, захисту прав застрахованих осіб, забезпеченню прозорості в роботі. 

В регіоні на виплату пенсій 532,4 тис. пенсіонерів спрямовано понад 21 млрд грн.

За звітний період збільшено надходження власних коштів на 16% у порівнянні з 2018 роком, вони склали 7,7 млрд грн: 7,2 млрд грн частки єдиного внеску, що на мільярд гривень більше фактичних надходжень попереднього року, та 602 млн грн, які адмініструються  органами  Фонду, їх обсяг зріс на 38 млн або майже на 7,0 %.

В усіх 30 сервісних центрах Головного управління створені зручні та комфортні умови для відвідувачів та фахівців Фонду. Головним критерієм при їх облаштуванні було дотримання корпоративного стилю. Для цього виконано необхідні ремонтні роботи, в 19 з них – упродовж минулого року, оновлено техніку та меблі в залах обслуговування та зонах очікування, придбано та встановлено спеціальні рельєфно-тактильні засоби орієнтування для осіб з вадами зору.

– Основні завдання на поточний рік – розвиток електронних послуг задля удосконалення системи обслуговування громадян, наповнення бюджету, своєчасне призначення (перерахунки) та фінансування пенсій, забезпечення прозорості та відкритості діяльності. Нас чекає надзвичайно насичений рік, з амбітними цілями, чіткими пріоритетами. І сьогодні ми впевнені, що команда спеціалістів Головного управління буде рухатись тільки вперед, працюватиме на конкретний результат, – наголосила Світлана Жмурко.

Заступник Голови правління Пенсійного фонду України Владислав Машкін поставив конкретні завдання на поточний рік щодо реалізації Основних пріоритетів діяльності Фонду  у 2020 році.

 

2 2 1024x768 - Розширене засідання колегії: підведення підсумків 2019 року та завдання на 2020 рік

3 1024x682 - Розширене засідання колегії: підведення підсумків 2019 року та завдання на 2020 рік

1 2 1024x768 - Розширене засідання колегії: підведення підсумків 2019 року та завдання на 2020 рік

background Layer 1