Пропустити навігацію

Послуги Пенсійного фонду стали більш доступними для жителів віддалених сел

Заступник начальника Оріхівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Ірина Знахур провела виїзний прийом громадян у селах Новоселівка та Єгорівка Преображенської сільської територіальної громади.

Відвідувачі, які скористались можливістю вирішити особисті питання з фахівцем, отримали вичерпні роз’яснення стосовно змін у пенсійному забезпеченні, які відбулись у грудні 2019 року та січні поточного року. Під час заходу посадовець надала консультації щодо права на призначення пенсії за віком на загальних підставах, необхідний страховий стаж та порядок обчислення пенсії.

Жителі громади ознайомилися з однією з дистанційних форм обслуговування громадян – вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду. Заступник начальника відділу розповіла про можливості вирішувати різноманітні питання без відвідування Пенсійного фонду, безпосередньо у себе вдома та у зручний час, лише зареєструвавшись в особистому кабінеті користувача на комп’ютері або через мобільний додаток «Пенсійний фонд» на смартфоні. Присутні отримали інформаційні тематичні листівки.

 

IMG 20200213 101038 1 1024x644 - Послуги Пенсійного фонду стали більш доступними для жителів віддалених селIMG 20200213 102523 BURST1 1024x768 - Послуги Пенсійного фонду стали більш доступними для жителів віддалених сел

background Layer 1