Пропустити навігацію

До уваги конкурсантів!!!

Повідомляємо, що Пенсійним фондом України проводиться інформаційна кампанія щодо стажування в органах Пенсійного фонду України громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, відповідно до постанови правління Пенсійного фонду України від 19 липня 2019 року № 9-1, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 13 серпня 2019 р. за № 909/33880.

Основною метою стажування громадян України віком до 35 років, які є студентами вищих навчальних закладів або отримали вищу освіту та не перебувають на посадах державної служби, є залучення молодих та вмотивованих спеціалістів до роботи на державній службі, ознайомлення їх зі специфікою діяльності апарату органів Фонду, набуття ними практичного досвіду роботи на державній службі.

Заявку на участь у програмі стажування можна подати на інформаційній сторінці вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України у підрозділі «Управління персоналом» розділу «Діяльність», за посиланням на якій передбачено аплікаційну форму, за допомогою якої кандидат має можливість обрати територіальний орган Пенсійного фонду України, в якому він виявив бажання пройти стажування.

Стажування проходить на безоплатній основі. Органи Фонду не несуть зобов’язань щодо відшкодування молоді, яка проходить стажування, витрат на проїзд до місця стажування і назад, добових за час перебування в дорозі, найм житла.

background Layer 1