Пропустити навігацію

Використовуємо отримані знання для підвищення професійного рівня колег

У Головному управлінні Пенсійного фонду в Запорізькій області 19 травня відбувся професійний тренінг на тему «Особливості ведення бухгалтерського обліку в органах Пенсійного фонду України із застосуванням програмного комплексу «Альфа. Бухгалтерія».

Відкриваючи тренінг, начальник Головного управління Світлана Жмурко підкреслила, що в умовах карантину запроваджені та успішно діють нові форми навчання, які проводять внутрішні тренери з числа спеціалістів Фонду. Це дозволяє підвищити професійний рівень, вдосконалити навички та опанувати нові програмні продукти швидко та ефективно.

Фахівці Головного управління Катерина Ністер та Тетяна Ходос, які нещодавно успішно пройшли навчання на тренінгах Пенсійного фонду України, висвітлили своїм колегам новації ведення бухгалтерського обліку з використанням програмного комплексу «Альфа. Бухгалтерія». Після завершення навчання всі учасники тренінгу пройшли тестування і продемонстрували достатньо хороші результати.

 

IMG 3061 1024x768 - Використовуємо отримані знання для підвищення професійного рівня колег IMG E3036 1024x768 - Використовуємо отримані знання для підвищення професійного рівня колег IMG E3046 1024x768 - Використовуємо отримані знання для підвищення професійного рівня колег

background Layer 1