Пропустити навігацію

Про липневий перерахунок пенсій та новації у пенсійній сфері – в ефірі обласного радіо

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області 10 липня в ефірі обласного радіо «Запоріжжя»  у програмі «На часі» розповіли  про підвищення пенсійних виплат з 1 липня поточного року та  впровадження нових електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду «Автопризначення пенсій» та «Електронна трудова книжка». 

Заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства Тетяна Ципцюра роз’яснила радіослухачам, хто отримав підвищення пенсій у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб, навела приклади розмірів мінімальних пенсій, надбавок та доплат у різних категорій громадян з 1 липня.

«Усі перерахунки здійснено в автоматичному режимі, без особистого звернення пенсіонерів до сервісних центрів Фонду», – зазначила Тетяна Володимирівна.

Заступник начальника управління інформаційних систем та електронних реєстрів Анастасія Лозицька розповіла про можливість призначення пенсії в автоматичному режимі з 1 липня при досягненні пенсійного віку та виключно за персональними даними, які містяться в Реєстрі застрахованих осіб та є у наявності у Пенсійному фонді. Увагу радіослухачів було привернуто до переваг використання електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду, зручності та безпечності дистанційного вирішення будь-яких пенсійних питань.

 

 

1 4 1024x663 - Про липневий перерахунок пенсій та новації у пенсійній сфері – в ефірі обласного радіо

3 2 1024x662 - Про липневий перерахунок пенсій та новації у пенсійній сфері – в ефірі обласного радіо

background Layer 1