Пропустити навігацію

Відпрацьовуємо основні аспекти системи професійного навчання держслужбовців та вивчаємо зміни законодавства у сфері закупівель у всіх структурних підрозділах

У Головному управлінні Пенсійного фонду в Запорізькій області 14 липня стартувала серія тренінгів на тему «Основні аспекти організації системи моніторингу стану виконання завдань і досягнення ключових показників службової діяльності та індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності державних службовців» для керівників всіх структурних підрозділів.

Під час навчання був розглянутий алгоритм визначення завдань та ключових показників ефективності службової діяльності, надані практичні рекомендації щодо проведення моніторингу виконання завдань та індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності працівників Фонду в області.  

Також у цей  день відповідальні фахівці за проведення закупівель, робіт та послуг за державні кошти пройшли навчання за напрямом «Забезпечення додержання законодавства при здійсненні закупівель, укладенні та виконанні договорів». Учасники розглянули зміни у законодавстві щодо здійснення  закупівель, відповідальність за порушення процедур у цій сфері.

foto1 - Відпрацьовуємо основні аспекти системи професійного навчання держслужбовців та вивчаємо зміни законодавства у сфері закупівель у всіх структурних підрозділах

background Layer 1