Пропустити навігацію

Легалізація заробітної плати забезпечить ваше майбутнє!

Фахівці Оріхівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) на чолі з начальником відділу Людмилою Лісаченко провели флешмоб для мешканців району з метою спонукати їх до легалізації заробітної плати.

Під час заходу спеціалісти Головного управління звернулись до мешканців району та  спрямовували їх увагу на необхідність детінізації трудових відносин, своєчасної сплати страхових внесків. Громадянам були роз’яснені умови виходу на пенсію, у тому числі кількість необхідного страхового стажу для набуття права на пенсію, вплив заробітної плати, з якої сплачено страхові внески, на розмір пенсії.

Спеціалісти сервісного центру пропонували користуватись онлайн-послугами на офіційному сайті Пенсійного фонду України www.pfu.gov.ua, реєструватись в особистому кабінеті та вирішувати питання без відвідування відділів обслуговування.

Також було наголошено, що громадяни, які найближчим часом набувають право на пенсію, мають змогу скористатись новою е-послугою – «автоматичне призначення пенсії».

IMG 20200716 094930 1024x768 - Легалізація заробітної плати забезпечить ваше майбутнє!

background Layer 1