Пропустити навігацію

Про онлайн-сервіси Пенсійного фонду – на нараді у голови райдержадміністрації

Заступник начальника Оріхівського відділу обслуговування громадян Ірина Знахур взяла участь у нараді, яку провів голова райдержадміністрації Анатолій Хворостянов з керівниками структурних підрозділів та територіальних органів виконавчої влади.

 Фахівець Фонду доповіла про основні показники роботи Головного управління, а також ознайомила присутніх із новим електронним сервісом від Пенсійного фонду України – «Автоматичне призначення пенсії за віком».

Ірина Олександрівна зазначила, що користувачам, які ще не досягли пенсійного віку, е-послуга дозволяє надати електронні копії документів для призначення пенсії завчасно, у будь-який зручний для них час, без відвідування сервісного центру. Після авторизації на вебпорталі Фонду за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) надається можливість сформувати та подати анкету-заяву з необхідною інформацією для здійснення автоматичного призначення пенсії.

За результатами опрацювання анкети-заяви громадяни отримують інформацію про автоматичне призначення пенсії, дату призначення та розмір пенсії за допомогою SMS-повідомлення, засобами вебпорталу або через мобільний додаток «Пенсійний фонд України».

21072020 RDA 1024x741 - Про онлайн-сервіси Пенсійного фонду - на нараді у голови райдержадміністрації IMG 6c09a9346c5093a5053524224b777d49 V 768x1024 - Про онлайн-сервіси Пенсійного фонду - на нараді у голови райдержадміністрації

background Layer 1