Пропустити навігацію

Працівникам міської лікарні – про сучасні онлайн-послуги Пенсійного фонду

З метою ознайомлення медичних працівників з новими сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та змінами у пенсійному законодавстві  спеціаліст Дніпровського відділу обслуговування громадян Наталія Пісковець зустрілася з кадровою та бухгалтерською службами міської лікарні № 9.

Спеціаліст поінформувала присутніх, що Пенсійний фонд України впровадив новий сервіс «Автоматичне призначення пенсії за віком». Особливістю її є те, що особи, які досягли пенсійного віку, мають можливість призначити пенсію автоматично, без особистого звернення до установи Пенсійного фонду.

Наприкінці зустрічі фахівець Фонду відповіла на численні запитання медиків щодо підвищення пенсійних виплат з 1 липня поточного року, а також ознайомила слухачів з такими онлайн – сервісами Пенсійного фонду, як «Електронна трудова книжка», «Пенсійний калькулятор» та SMS-інформування.

IMG 24.07.2020 1 768x1024 - Працівникам міської лікарні - про сучасні онлайн-послуги Пенсійного фонду IMG 24.07.2020 3 768x1024 - Працівникам міської лікарні - про сучасні онлайн-послуги Пенсійного фонду

background Layer 1