Пропустити навігацію

Комунальникам – про онлайн-послуги Пенсійного фонду

Начальник Вільнянського відділу обслуговування громадян Надія Береснєва провела зустріч з трудовим колективом орендного виробничого управління житлово-комунального господарства. Фахівець фонду ознайомила присутніх із новими онлайн-сервісами Пенсійного фонду України – «Автоматичне призначення пенсії за віком» та «Електронна трудова книжка».

Крім того, у ході зустрічі посадовець звернула увагу слухачів на переваги легального працевлаштування та роз’яснила, що тільки наявність необхідного страхового стажу та сплата єдиного соціального внеску в повному обсязі є вирішальною підставою для визначення права на пенсію за віком. Перевірити свої персональні дані можна дистанційно за допомогою онлайн-сервісів вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду. А якщо стажу не вистачає, можна вже зараз скористатись правом на добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

IMG 0163 1024x768 - Комунальникам – про онлайн-послуги Пенсійного фонду IMG 0161 1024x768 - Комунальникам – про онлайн-послуги Пенсійного фонду

background Layer 1