Пропустити навігацію

«Автопризначення – це зручно», – впевнені пенсійники Запорізької області

 З метою інформування населення Приазовського, Василівського та Чернігівського районів про нові електронні сервіси Пенсійного фонду України спеціалісти сервісних центрів та відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №5 Головного управління Фонду провели флешмоби «Автопризначення – це зручно».

У ході заходів фахівці Фонду роз’яснювали, що відтепер у громадян передпенсійного віку є можливість автоматично призначити пенсію без звернення до установ Пенсійного фонду. Для цього потрібно авторизуватися на вебпорталі Фонду за допомогою кваліфікованого електронного підпису, заповнити анкету-заяву та надіслати скановані копії необхідних документів.

Після опрацювання заяви користувач отримує повідомлення про призначення пенсії, дату та розмір виплат через SMS-повідомлення, мобільний додаток або вебпортал Пенсійного фонду України.FOTO4 768x1024 - «Автопризначення – це зручно», - впевнені пенсійники  Запорізької області img 20200723 153636 1024x768 - «Автопризначення – це зручно», - впевнені пенсійники  Запорізької області

background Layer 1