Пропустити навігацію

Кадровикам підприємств Пологівщини про електронні трудові книжки та авто призначення пенсій

Працівники Пологівського сервісного центру провели семінар з представниками кадрових служб підприємств та організацій району.

Учасникам семінару розповіли про новації в дистанційному пенсійному обслуговуванні, насамперед з використанням онлайн-сервісів вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України: пенсійний калькулятор, автопризначення пенсії, електронна трудова книжка та інші.

Також фахівці Головного управління Фонду в області продемонстрували можливості  електронних сервісів вебпорталу для різних категорій користувачів – застрахованих осіб, роботодавців (страхувальників), пенсіонерів.

Увагу кадровиків було акцентовано на додержанні вимог ведення обліку трудової діяльності працівників та порядку подання до Пенсійного фонду України скан-копій трудових книжок.

На завершенні зустрічі після обговорення запитань присутніх, всі бажаючі отримали інформаційні буклети з пенсійної тематики.

IMG 4 1024x465 - Кадровикам підприємств Пологівщини про електронні трудові книжки та авто призначення пенсій IMG 1 1024x695 - Кадровикам підприємств Пологівщини про електронні трудові книжки та авто призначення пенсій IMG 2 1024x724 - Кадровикам підприємств Пологівщини про електронні трудові книжки та авто призначення пенсій IMG 3 1024x545 - Кадровикам підприємств Пологівщини про електронні трудові книжки та авто призначення пенсій

background Layer 1