Пропустити навігацію

Лекції для безробітних Кам’янсько-Дніпровки у форматі вебінару

Спеціаліст Кам’янсько-Дніпровського відділу обслуговування громадян Світлана Грязєва разом з представниками служби зайнятості провела вебінар з безробітними щодо умов і порядку звернення за призначенням пенсії, в тому числі дистанційно.

Після заходу фахівець Фонду провела особисті зустрічі з представниками  колективу служби зайнятості та його майбутніми пенсіонерами, розповіла про нові можливості надання послуг з пенсійного забезпечення в електронній формі, нові сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України, практичну необхідність постійного користування особистим кабінетом. Активно обговорювалися питання подання сканованих копій трудових книжок для переведення відомостей в електронний вигляд, подальше автоматичне призначення пенсій без особистого звернення до органів Фонду.

foto1 1024x589 - Лекції для безробітних Кам’янсько-Дніпровки у форматі вебінару foto2 1024x693 - Лекції для безробітних Кам’янсько-Дніпровки у форматі вебінару foto3 794x1024 - Лекції для безробітних Кам’янсько-Дніпровки у форматі вебінару

background Layer 1