Пропустити навігацію

Про електроні сервіси Пенсійного фонду України працівникам Приморського ЦНАПу

Зустріч з колективом Центру надання адміністративних послуг  провела начальник Приморського сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України Любов Третяк.  

Як скористатися електронними сервісами Фонду, зокрема «Пенсійний калькулятор» для попереднього обчислення пенсії, «Електронна трудова книжка», завдяки якому можливо переглянути відомості про трудову діяльність, — про це докладно розповіла присутнім начальник відділу. Особливу увагу Любов Михайлівна приділила такому сервісу як «Призначення пенсії за віком в автоматичному режимі», завдяки якому призначають пенсію не відвідуючи установи Фонду.  

Нагадала присутнім і про послугу SMS-інформування, яку можна використати для контролю сплати внесків роботодавцем та зарахування страхового стажу, за умови отримання легальної заробітної плати та офіційному працевлаштуванні, оскільки тільки офіційні працевлаштування та заробітна плата дають гарантію майбутньої гідної пенсії.

В ході спілкування на всі питання присутніх були надані вичерпні відповіді. По закінченню зустрічі, для більш детального ознайомлення, були залишені буклети з пенсійної тематики.

20200811 152659 1024x592 - Про електроні сервіси Пенсійного фонду України працівникам Приморського ЦНАПу 20200811 152709 1018x1024 - Про електроні сервіси Пенсійного фонду України працівникам Приморського ЦНАПу

background Layer 1