Пропустити навігацію

Працівникам кадрової служби – про сучасні онлайн-сервіси Пенсійного фонду

У форматі «круглого столу» відбулася зустріч начальника Дніпровського відділу обслуговування громадян Ольги Манакової з працівниками кадрової та бухгалтерської служби ПрАТ «Запоріжтрансформатор».

Ольга Василівна  ознайомила присутніх  з  новими  онлайн-сервісами Пенсійного фонду – «Електронна трудова книжка» та «Автоматичне призначення пенсії», відповіла на численні запитання щодо переваг їх використання.

Фахівець підкреслила, що працівники підприємства, які досягли пенсійного віку і мають бажання оформити пенсію дистанційно, можуть скористатися сервісом «Автоматичне призначення пенсії». 

Ольга Василівна акцентувала увагу фахівців по роботі з персоналом на тому, що відомості про трудову діяльність працівників можуть подаватися через вебпортал Пенсійного фонду як особисто працівником так і страхувальником-роботодавцем. Водночас вона наголосила: «Підприємства, які є соціально відповідальними, зорієнтовані на виклики часу і піклуються  про своїх працівників повинні активно використовувати переваги онлайн-сервіси. Вебпортал пропонує доволі широкий спектр електронних послуг, – «Кабінет роботодавця», «Особистий кабінет застрахованої особи», дистанційне обслуговування фізичних та  юридичних осіб, SМS-інформування».

На завершення зустрічі Ольга Манакова побажала представникам кадрової служби бути в курсі останніх змін у пенсійній системі та стати активними читачами  тижневика «Пенсійний кур’єр»!

IMG 1 11082020 1024x768 - Працівникам кадрової служби  - про сучасні онлайн-сервіси Пенсійного фонду IMG 3 11082020 1024x768 - Працівникам кадрової служби  - про сучасні онлайн-сервіси Пенсійного фонду

background Layer 1