Пропустити навігацію

У «Школі майбутнього пенсіонера» токмачани знайомились з сервісом автопризначення пенсії

Спеціалісти Токмацького сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України провели чергове навчання у «Школі майбутнього пенсіонера» для мешканців району.

Токмачани, які невдовзі набувають право на пенсію, отримали  перелік необхідних документів для призначення пенсії, дізнались про переваги електронного пенсійного посвідчення та отримання пенсій через банківські установи. Також присутнім  роз’яснили переваги автоматичного призначення пенсії та порядок реєстрації в особистому кабінеті користувача вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду. Всім бажаючим була надана допомога у реєстрації в особистому кабінеті користувача та замовленні послуги SMS-інформування.

На завершення заходу заступник начальника Токмацького відділу обслуговування громадян  Оксана Скидан зазначила, що впровадження нових е-послуг спрощує процедуру призначення пенсій, забезпечує максимально комфортні умови для отримання пенсійних послуг, не виходячи з дому.

Всі учасники отримали  тематичні листівки.

IMG 8d88a7c708f7ff4a88107a0ac3c96f30 V 1024x922 - У «Школі майбутнього пенсіонера» токмачани знайомились з сервісом автопризначення пенсії

background Layer 1