Пропустити навігацію

Про нові сервіси Пенсійного фонду – працівникам Дніпровського відділу РАЦС

Спеціаліст Дніпровського відділу обслуговування громадян Наталія Пісковець, провела зустріч з трудовим колективом районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану, на якій ознайомила працівників з новими онлайн- сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України.

Наталія Вікторівна розповіла, що зареєструвавшись в особистому кабінеті на вебпорталі Фонду, людина не виходячи з дому може отримати інформацію про дані з особистої електронної пенсійної справи, відповіді на хвилюючі питання щодо пенсійного забезпечення, довідки про сплачені страхові внески та заробітну плату тощо. А такі онлайн-сервіси як «Електронна трудова книжка» та «Автоматичне призначення пенсії за віком» дозволяють надати документи на призначення або перерахунок пенсії.

Наприкінці зустрічі присутні отримали кваліфіковані відповіді на хвилюючі питання, інформаційний матеріал з тематики заходу та ознайомилися з відомчим виданням Фонду – газетою «Пенсійний кур’єр».IMG 25.08.2020 1 768x1024 - Про нові сервіси Пенсійного фонду - працівникам Дніпровського  відділу РАЦС IMG 25.08.2020 3 768x1024 - Про нові сервіси Пенсійного фонду - працівникам Дніпровського  відділу РАЦС

background Layer 1