Пропустити навігацію

Лекція для безробітних Приазовського району

Спеціаліст Приазовського сектору обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду Наталія Кілік взяла участь у семінарі для громадян, які перебувають на обліку в районній філії обласного центру зайнятості.

Фахівець Фонду проінформувала присутніх про залежність права на пенсію за віком від наявного страхового стажу та підкреслила, що сьогодні кожна людина може самостійно контролювати набуття страхового стажу, сплачення роботодавцем страхових внесків, отримати довідки про доходи, індивідуальні відомості про застраховану особу та багато іншої корисної інформації, скориставшись електронними послугами Пенсійного фонду.

До того ж, відтепер людина передпенсійного віку має змогу завчасно надати скан-копії документів для автоматичного призначення пенсії, з підтвердженням їх за допомогою кваліфікованого електронного підпису, щоб фахівці заздалегідь перевірили усі дані та при необхідності внесли уточнення.

Наприкінці зустрічі усі бажаючі отримали буклети пенсійної тематики та абонементи на передплату газети «Пенсійний кур’єр».

img 20200826 101559 1024x576 - Лекція для безробітних Приазовського району img 20200826 101610 1024x576 - Лекція для безробітних Приазовського району

background Layer 1