Пропустити навігацію

«Круглий стіл» з працівниками кадрової служби

Начальник Шевченківського відділу обслуговування громадян Наталія Кумпан провела засідання «круглого столу» з працівниками відділу кадрів КП НВК «Іскра». У ході зустрічі Наталія Василівна ознайомила присутніх з новими онлайн-сервісами Пенсійного фонду України – «Електронна трудова книжка», яка  забезпечує облік трудової діяльності працівників в електронній формі, та «Автоматичне призначення пенсій», за допомогою якого людина має можливість самостійно подати скановані копії документів для призначення пенсії, не звертаючись особисто до органу Пенсійного фонду. 

У ході виступу фахівець Фонду звернула увагу кадровиків на переваги користування електронними послугами вебпорталу Пенсійного фонду України, які дають можливість подати заяву на призначення або перерахунок пенсії, переглянути відомості з реєстру застрахованих осіб та з електронної пенсійної справи, отримати довідки із підтвердженням QR-коду тощо.

По завершенню зустрічі учасникам були надані консультації з пенсійних питань та роздані тематичні буклети.IMG ecebab4da44112ec66397f88adfaa33a V 1024x768 - «Круглий стіл» з працівниками кадрової служби

 

background Layer 1