Пропустити навігацію

Про переваги електронних пенсійних сервісів приазовським енергетиками

Фахівець Приазовського сектору обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду 2 вересня провела зустріч з колективом Приазовського районного відділу «Запоріжжяелектропостачання».

Темами зустрічі стали електронні сервіси «Автоматичне призначення пенсій» та «Електронна трудова книжка», їх переваги та умови використання.

Учасників заходу було поінформовано, що відтепер людина передпенсійного віку, зареєструвавшись в особистому кабінеті вебпорталу е-послуг Пенсійного фонду, має змогу завчасно, у зручний час, надати всі необхідні документи в електронному вигляді для подальшого автоматичного призначення пенсії без особистого відвідування сервісного центру.

Увагу слухачів привернула інформація, що трудову книжку може подати як роботодавець, так і сам користувач. Після опрацювання заяви користувач отримає повідомлення про автоматичне призначення пенсії, дату та розмір виплат.

Спеціаліст підкреслила, що портал е-послуг – це зручний сервіс без черг та витрат, який надає можливість доступу до своїх персональних даних,  контролювання сплати роботодавцем страхових внесків, отримання довідки про доходи тощо.

Під час зустрічі всім бажаючим були вручені буклети та ознайомлено з газетою «Пенсійний кур’єр».

zobrazhenn viber 2020 09 02 15 56 03 1024x766 - Про переваги електронних пенсійних сервісів  приазовським енергетиками

background Layer 1