Пропустити навігацію

Поглиблюємо обізнаність банкірів щодо пенсійних е-послуг

Фахівець Дніпровського  сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду Наталія Пісковець провела зустріч з працівниками Регіонального Управління АТ КБ «ПриватБанк».

Під час заходу Наталія Вікторівна  розповіла присутнім  про переваги використання е-сервісів «Електронна трудова книжка», «Автоматичне призначення пенсії за віком», «Пенсійний калькулятор». Працівникам банку нагадали про можливість користування  мобільним додатком «Пенсійний фонд України», послугою SMS-інформування.

Також викликала зацікавленість інформація про порядок оформлення пенсії дистанційно при досягненні пенсійного віку, за умови наявності необхідного страхового стажу та реєстрації в особистому кабінеті користувача на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду.

Не залишилось без уваги і результати підвищення розміру пенсій з 1 вересня у зв’язку із зростанням мінімальної заробітної плати.IMG 02092020 1 904x1024 - Поглиблюємо обізнаність банкірів щодо пенсійних е-послуг IMG 02092020 2 768x1024 - Поглиблюємо обізнаність банкірів щодо пенсійних е-послуг

background Layer 1