Пропустити навігацію

Працівникам кур’єрської служби доставки про важливість офіційного працевлаштування

«Тіньова» зайнятість є актуальною проблемою сьогодення. Адже від офіційно нарахованої заробітної плати та від сплачених внесків до Пенсійного фонду залежить набуття страхового стажу.

Спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду в Запорізькій області не залишають без уваги жодну галузь ведення господарської діяльності. Так, днями працівники відділу забезпечення надходження платежів №2 фінансово-економічного управління Головного управління Ірина Орлова та Наталя Герасименко провели роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання, які здійснюють доставку товарів та надають кур’єрські послуги.

Найманим працівникам «Justin» та «Нової пошти» розповіли про соціальні гарантії, які дає офіційне працевлаштування, та звернули увагу, що кожна молода людина — це майбутній пенсіонер, а  наслідками нелегальної праці  та «тіньової» зарплати може стати мізерна пенсія у майбутньому.

Фахівці Фонду надали відповіді на запитання учасників зустрічі та розповсюдили тематичні матеріали.

IMG 49d32a161e0fc36dcab527af64e6d3c0 V 768x1024 - Працівникам кур’єрської служби доставки про важливість офіційного працевлаштування IMG eb98cdef604dff479268a0cf57f8e40f V 1024x768 - Працівникам кур’єрської служби доставки про важливість офіційного працевлаштування

background Layer 1