Пропустити навігацію

“Школа майбутнього пенсіонера” для тимчасово безробітних громадян

Спеціаліст Бердянського сервісного центру Світлана Панченко провела навчальний семінар для тимчасово безробітних громадян. Світлана Валентинівна ознайомила присутніх із змінами у пенсійному законодавстві та  переліком електронних послуг, які можна отримати через вебпортал Пенсійного фонду.

Учасникам семінару  було запропоновано зареєструватися на вебпорталі  www.portal.pfu.gov.ua для подальшого отримання інформації про свій страховий стаж, нараховану заробітну плату, сплачені страхові внески  дистанційно.

Світлана Валентинівна звернула увагу присутніх на наслідки неналежного оформлення трудових відносин та отримання заробітної плати “у конверті”.

Наприкінці зустрічі представник Фонду відповіла на запитання щодо зарахування до страхового стажу періодів перебування на обліку в Центрі зайнятості та переліку документів, необхідних для призначення пенсії за віком. Усі присутні отримали відповіді на питання та презентаційні матеріали.

20201124 130740 1024x576 - "Школа майбутнього пенсіонера" для тимчасово безробітних громадян 20201124 130712 1024x678 - "Школа майбутнього пенсіонера" для тимчасово безробітних громадян

background Layer 1