Пропустити навігацію

«Школа майбутнього пенсіонера» для жителів Чернігівки

Заступник начальника  відділу  обслуговування громадян Катерина Фоміна провела заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» для жителів Чернігівки.

Під час навчання слухачі дізнались про новації у пенсійному законодавстві,  умови та порядок призначення різних видів пенсій, залежність майбутньої пенсійної виплати від страхового стажу та розміру офіційної заробітної плати.

Фахівець Головного управління розповіла присутнім про сучасні електронні сервіси вебпорталу Пенсійного фонду «Електронна трудова книжка», яка дає змогу переглянути відомості про трудову діяльність, «Пенсійний калькулятор», що  допоможе зробити прогнозний розрахунок майбутньої пенсії за віком, «Автоматичне призначення пенсії» – дає змогу призначити пенсію автоматично при досягненні пенсійного віку та мобільний застосунок «Пенсійний фонд».

Впродовж зустрічі спеціаліст надала бажаючим індивідуальні консультації та відповіді на поставлені запитання, а також ознайомила з відомчим виданням – газетою «Пенсійний кур’єр», як джерелом інформації з питань пенсійного законодавства.

Foto 1 1 1024x692 - «Школа майбутнього пенсіонера» для жителів Чернігівки

background Layer 1