Пропустити навігацію

«Пряма» телефонна лінія для бердянських підприємців та роботодавців

Начальник  відділу забезпечення наповнення бюджету № 3 Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Ірина Орлова 10 грудня провела «пряму» телефону лінію для роботодавців та найманих працівників міста Бердянська і Бердянського району.

Суб’єктів господарювання та громадян цікавили питання щодо зарахування страхового стажу фізичним особам-підприємцям, найманим працівникам при отриманні заробітної плати в розмірі менше мінімального та при умові відпрацювання неповного робочого часу.

Ірина Сергіївна надала вичерпні відповіді на всі питання та нагадала роботодавцям про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин і звернула увагу на ризики нелегального працевлаштування та соціальної незахищеності найманих працівників у разі отримання заробітної плати «в конвертах». Всіх проінформовано про можливості електронних сервісів Пенсійного фонду, за допомогою яких легко отримати інформацію щодо розміру нарахованої заробітної плати, сплачених внесків та кількості років зарахованого стажу.

IMG db0a57c6cc3e0c4b9ef6351bc091f09b V 1024x626 - «Пряма» телефонна лінія  для бердянських підприємців та роботодавців

background Layer 1