Пропустити навігацію

Дізнавалися про послуги Пенсійного фонду України від малого до дорослого!

З метою  ознайомлення населення з новими онлайн – сервісами Пенсійного фонду України та змінами у пенсійному законодавстві  спеціалістом відділу обслуговування громадян № 2 Юлією Кущевською було проведено зустріч з жителями Дніпровського району.

У ході спілкування Юлія Анатоліївна розповіла присутнім про послуги Пенсійного фонду України, які можливо отримати не тільки безпосередньо у відділенні Фонду, а дистанційно, у зручний час через вебпортал Пенсійного фонду України  (https//portal.pfu.gov.ua) та зосередила увагу на онлайн – сервісах електронних послуг Пенсійного фонду України, серед яких: «Пенсійний калькулятор», SMS – інформування, «Електронна трудова книжка», мобільний застосунок «Пенсійний фонд України» та  приділила увагу сервісу «Автоматичне призначення пенсій». Також, присутніх цікавили питання щодо проведення перерахунків пенсій 2021 року.

Наприкінці зустрічі учасники заходу отримали відповіді на свої запитання, інформаційний матеріал з тематики заходу, анкети та інструкції щодо реєстрації на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду УкраїниIMG 16012021 1 1024x768 - Дізнавалися про послуги Пенсійного фонду України  від малого до дорослого! IMG 16012021 2 1024x768 - Дізнавалися про послуги Пенсійного фонду України  від малого до дорослого! IMG 16012021 3 1024x768 - Дізнавалися про послуги Пенсійного фонду України  від малого до дорослого!

 

background Layer 1