Пропустити навігацію

Про проведення стажування для молоді!

Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області запрошує активну молодь долучитися до програми

стажування на посадах державної служби.

 

Основною метою стажування громадян України віком до 35 років, які є студентами вищих навчальних закладів або отримали вищу освіту та не перебувають на посадах державної служби, є залучення молодих та вмотивованих спеціалістів до роботи на державній службі, ознайомлення їх зі специфікою діяльності органу Фонду, набуття ними практичного досвіду роботи на державній службі.

Стажування здійснюється на безоплатній основі строком до шести місяців у вільний від навчання (роботи) час в межах робочого часу працівників Фонду, у режимі повного або неповного робочого дня (неповний робочий день передбачає роботу стажиста не менше ніж 4 години у робочі дні).

Заявку на участь у програмі стажування можна подати на інформаційній сторінці вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України у підрозділі «Управління персоналом» розділу «Діяльність», за посиланням https://www.pfu.gov.ua/2120602-pensijnyj-fond-ukrayiny-ogoloshuye-start-programy-stazhuvannya-dlya-molodi/.

На сторінці передбачено аплікаційну форму, за допомогою якої кандидат має можливість обрати територіальний орган Пенсійного фонду України, в якому він виявив бажання пройти стажування. Крім того, необхідно надати резюме – анкету кандидата на проходження стажування за формою, що надається, та мотиваційний лист.

 

Приєднуйтесь до команди Пенсійного фонду України та долучайтесь до реалізації проєктів у сфері пенсійного забезпечення!

 

Анкета

background Layer 1