Пропустити навігацію

Виїзні прийоми у Федорівській та Нововасилівській територіальних громадах

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду в області Юлія Лубенець та Наталія Кілік  провели виїзні прийоми у Федорівській та Нововасилівській  територіальних громадах.

Під час прийому громадяни отримали пенсійні послуги та індивідуальні консультації у вирішенні супутніх питань, зокрема, замовлення необхідних довідок та документів, роз’яснення і допомогу у відновленні порушених прав, які впливають на пенсійне забезпечення.

Особливу увагу фахівці Фонду приділили інформуванню жителів громад  про сучасні сервіси Пенсійного фонду http://portal.pfu.gov.ua та дистанційні форми обслуговування, зокрема, «гарячу» лінію, SMS-інформування, Skype-зв’язок.

На завершення заходу фахівці роздали присутнім інформаційні буклети, надали роз’яснення з пенсійних питань та  коментарі щодо змін у пенсійному законодавстві.

IMG 2 5 1024x699 - Виїзні прийоми у Федорівській та  Нововасилівській  територіальних громадах 1 2 1024x652 - Виїзні прийоми у Федорівській та  Нововасилівській  територіальних громадах 2 4 1024x636 - Виїзні прийоми у Федорівській та  Нововасилівській  територіальних громадах

background Layer 1