Пропустити навігацію

Виїзні прийоми до мешканців територіальних громад

Фахівці відділу обслуговування громадян № 12 Оленою Сторчак та Тетяною Якубєлович провели виїзні прийоми в Петро-Михайлівській та Михайлівській територіальних громадах.

Фахівці Фонду приймали документи для призначення та перерахунок пенсії, надавали роз’яснення щодо порядку перерахунків пенсій, ознайомлювали громадян з сучасними сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України, які дозволяють отримати пенсійні послуги дистанційно та у зручний час.

Також спеціалісти провели інформаційно-роз’яснювальну роботу і в трудових колективах громади, під час яких слухачі дізналися про поетапне впровадження електронної форми листків непрацездатності, сформованих на підставі медичних висновків про тимчасову непрацездатність, що передбачено Порядком організації ведення Електронного реєстру листків непрацездатності та надання інформації з нього, відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 31 березня 2021 року № 323.

Усі присутні мали змогу отримати практичну допомогу у реєстрації на вебпорталі електронних послуг та інструкції користування сучасними сервісами. IMG 0105 1024x768 - Виїзні прийоми до мешканців територіальних громад IMG 0110 1024x768 - Виїзні прийоми до мешканців територіальних громад IMG 0119 1024x768 - Виїзні прийоми до мешканців територіальних громад IMG 0120 1024x768 - Виїзні прийоми до мешканців територіальних громад

background Layer 1