Пропустити навігацію

У програмі «Сфера інтересів» про результати проведених перерахунків пенсій у 2021 році та плани на 2022 рік

Протягом 2021 року у декілька етапів відбувалося підвищення пенсійних виплат для різних категорій пенсіонерів. Про результати проведених перерахунків пенсій та що слід очікувати пенсіонерам у наступному році розповіла ведучій програми «Сфера інтересів» на телеканалі «Алекс» заступник начальника Головного управління – начальник управління пенсійного забезпечення Вікторія Терещенко.

Більш детально фахівець Фонду зупинилася на результатах проведених перерахунків з 1 грудня поточного року у зв’язку із зростанням прожиткового мінімуму з 1854 грн до 1934 грн та мінімального розміру заробітної плати з 6000 до 6500 грн. «Підвищено мінімальні пенсійні виплати для трудових пенсій, пенсій по інвалідності та пільгових категорій, інвалідів війни, учасників бойових дій, ліквідаторів і учасників ліквідації на ЧАЕС, шахтарів, пенсії за особливі заслуги перед державою», – зазначила Вікторія Миколаївна.

Крім того, запорізькі телеглядачі дізналися про заплановані урядом етапи підвищення пенсій у наступному році.IMG 7835 1024x768 - У програмі «Сфера інтересів» про результати проведених перерахунків пенсій у 2021 році та плани на 2022 рік

background Layer 1