Пропустити навігацію

Про можливості вебпорталу на семінарі-навчанні

Начальник відділу обслуговування громадян № 9 Ілона Дондик провела семінар-навчання, який пройшов у Василівській районній організації профспілки працівників освіти та науки України.

 У заході взяли участь представники навчальних закладів Василівської  територіальної громади. 

 Про послуги, які доступні на вебпорталі Пенсійного фонду України, правила користування особистим кабінетом та кабінетом роботодавця, можливості дистанційного отримання довідок від Пенсійного фонду, автоматичного призначення пенсії, роботу з е-лікарняними — про все це йшла мова під час навчання освітян.

   Особливу увагу Ілона Геннадіївна звернула на необхідність оцифрування трудових книжок, адже це дасть змогу застрахованим особам користуватися послугою автоматичного призначення пенсій в подальшому.

  Деякі функції особистого кабінету представник Головного управління продемонструвала наочно, а також відповіла на запитання присутніх.

IMG 8018 1024x683 - Про можливості вебпорталу на семінарі-навчанні IMG 8021 1024x683 - Про можливості вебпорталу на семінарі-навчанні IMG 8026 1024x683 - Про можливості вебпорталу на семінарі-навчанні

background Layer 1