Пропустити навігацію

Пріоритети незмінні – дотримання стандартів обслуговування та доступність пенсійних послуг

Начальник відділу обслуговування громадян №2 Ольга Манакова, провела робочу зустріч з фахівцями відділу соціального захисту населення Запорізької міської ради по Дніпровському району.

У ході спілкування Ольга Василівна розповіла соціальним працівникам про впровадження нових стандартів обслуговування громадян, сучасні онлайн-сервіси Пенсійного фонду та перерахунок пенсій у грудні 2021.

Також представник Фонду поінформувала соціальних працівників про сучасні сервіси Пенсійного фонду http://portal.pfu.gov.ua, які дозволяють отримувати пенсійні послуги дистанційно зручно та безпечно.

Foto 1 2 1024x654 - Пріоритети незмінні - дотримання стандартів обслуговування та доступність  пенсійних  послуг Foto 2 2 1024x576 - Пріоритети незмінні - дотримання стандартів обслуговування та доступність  пенсійних  послуг

Створення безбар’єрного простору для отримання пенсійних послуг, соціальний захист людей з обмеженими фізичними можливостями, створення рівних можливостей для реалізації життєвих потреб та соціальної адаптації обговорили учасники “круглого столу”, який відбувся у відділі обслуговування громадян №15.

“У сервісному центрі міста Пологи створено всі умови для людей з обмеженими фізичними можливостями, – розповів начальник сервісного центру Олександр Клименко, – забезпечено безперешкодний доступ до пенсійних послуг на рівні з усіма відвідувачами. Приміщення сервісного центру облаштовано мнемосхемами для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, спеціальним тактильним маркуванням”.

Громадяни з обмеженими фізичними можливостями, – розповів Олександр Миколайович, – можуть отримувати послуги навіть не виходячи з дому, адже Пенсійний фонд надає широкий спектр електронних пенсійних послуг.

IMG 3 1024x768 - Пріоритети незмінні - дотримання стандартів обслуговування та доступність  пенсійних  послуг IMG 4 1024x768 - Пріоритети незмінні - дотримання стандартів обслуговування та доступність  пенсійних  послуг

background Layer 1