Пропустити навігацію

В Мелітополі проведено квест-гру для школярів

Фахівець Мелітопольського об’єднаного управління Фонду в області Юлія Кондратенко разом з профорієнтатором міськрайонного центру зайнятості Іриною Волковою провели інформаційну квест-гру «Майбутнє» на пенсійну тематику з учнями 7-х класів місцевої загальноосвітньої школи №24.

Школярі активно виконували завдання та ознайомлювались з основними аспектами пенсійного законодавства, важливістю легальної зайнятості та сучасними сервісами Пенсійного фонду України, які передбачені веб-порталом електронних послуг.

Бліц-опитування присутніх наприкінці зустрічі підтвердило, що діти засвоїли нову для себе інформацію.

Довідково: з початку року спеціалісти Мелітопольського об’єднаного управління Фонду в області провели 13 зустрічей з учнівською і студентською молоддю, в яких взяли участь майже 450 юнаків та дівчат.

vibe4r image 1024x768 - В Мелітополі проведено квест-гру для школярів viber ima8ge 1024x768 - В Мелітополі проведено квест-гру для школярів viber imag6e 1024x768 - В Мелітополі проведено квест-гру для школярів viber image 1024x768 - В Мелітополі проведено квест-гру для школярів viber2 image 1024x768 - В Мелітополі проведено квест-гру для школярів

background Layer 1